Menu
images/products/100952.jpg

Mitchell Collection 100952 Game Chair

Sale Price: $199.99

Purchase

Estimated delivery: Sep. 30-05

Free Shipping
E-mail to a friend

Description



free shipping
Arm chairs have casters and in an olive-brown fabric.  View Assembly Instructions.
  • Includes: Game Chair
  • Sold individually
  • Materials: Wood/Fabric
  • Finish: Oak
  • Fabric Color: Olive-Brown
Assembly Instructions

Features:
Style Game Chair
Material Wood/Fabric
Finish Oak
Chair Type Dining Chair
Set Size 1
Assembly Assembly Required
Chair Back Height 33"
Fabric Color Olive-Brown
Furniture Pattern Solid
Dimensions 23"W x 25" D x 33"H
Model Number 100952
Seating Height  19" H              



Part # Name Description Price
100952 Game Chair 23"L x 25"W x 33"H Seat Height 19" $199.99

Product Reviews

Login or Register to write a review.
Reviewed by billnsd
12/07/2017 - 02:23:01 AM
Chairs
Awesome chairs we love them comfortable they roll well absolutely happy we bought them

Ask a question

Thanks for posting your question.
 

Question And Answer

1. It doesn't say where to choose the color I want the brown color

Ans:- The chair only comes in 1 color there are no color options.

2. Are the chair in the video and the chair in the picture the same color? The picture looks more brown, while the video looks more green. Which is closer to the actual color?

Ans:- Picture and video is same chair.

3. Is there a selection of fabrics to choose from?

Ans:- No, it only comes as pictured.

4. does this chair tilt back

Ans:- The chair does tilt back.

5. Can the chair go up an down

Ans:- The chair does not adjust in height.

6. How much does this chair weigh? Model Number 100952

Ans:- 38 Pounds.

7. do you have this in dark woor color

Ans:- Chairs only come in the color as pictured and described.

8. Can I buy just 2 chairs and what would the price be for 2? Would there be free shipping?

Ans:- You can buy 2 chairs enter quantity 2 and add to cart and the items ship for free as stated.

9. Do you sell the table shown?

Ans:- Yes you can view here https://www.wyckes.com/theater/game-room/frisco-collection-100951-poker-game-table/.

10. do the chairs or anything similar come in a darker wood?

Ans:- Chairs only come as pictured.

11. What is the height from the floor to the to of the arms

Ans:- 27" from the floor to the top of the armrest.

12. Hello, I'm Vic, my question is, do these chairs have a height adjustment ?

Ans:- No, the chairs can lean and swivel but the height is set.

13. what is the height of the chair from the floor to the armrest. I need to know if the chair will slide under my table.

Ans:- 27" from the floor to the top of the armrest.

14. Does the 100592 game chair come in turquoise color? If so, what is the part number and cost?

Ans:- It only comes in the color pictured and described.

15. Can I just buy four chairs?

Ans:- Yes, you can buy 4 chairs.

16. DO THESE CHAIRS SWIVEL

Ans:- Yes, you can spin around in the chairs.

17. Do these chairs roll and tilt?

Ans:- Yes. the chairs are on casters and tilt back.



    .